Vad är Microcement ?

25.11.2017 11:58

Microcemento är en typ av dekorativa trottoarer. Det är en kontinuerlig beläggning utan fogar, som är tillämplig på alla typer av ytor: kakel, porslin, cement etc.

 

Denna typ av dekorativa golvbeläggning (microcemento) kännetecknas av frånvaron av leder i golvet. Även om det inte är det mest karakteristiska av detta material som tjänar både för industriell golv och för dekorativa golv.

 

Tendenser i dekoration påverkar i stor utsträckning enskilda kunder och arkitekter. Av detta skäl är mikrocement en av de "moderna" sammanhängande trottoarer som vanligtvis är utvalda för alla typer av rum. Med en cement-mineral aspekt är den mycket dekorativ och mycket lämplig för både rustika och modernistiska miljöer. Oavsett om det är affärer, studior, loft eller golv, anpassar sina dekorativa sorter till alla slags smaker.

 

Med ett brett färgschema och inget behov av att ta bort det befintliga golvet eller beläggningen, så är det ett högt dekorationssystem med ett konkurrenskraftigt pris.

 

Tillämpningen av mirocemento varierar från golv till väggar, vardagsrum, pooler, badrum, kök, möbler. Mikrocementen används av dekoratörer tack vare dess mångsidighet, struktur, finish och förmåga att kombinera med trä, glas, metall, bland andra material som gör det möjligt att uppnå mycket kreativa resultat efter dekoratören, arkitektens eller individens fantasi.

 

Dessutom är den här typen av kontinuerlig trottoar en avantgarde-lösning för renovering av golv och väggar, vilket gör det möjligt att snabbt och enkelt förnya miljöer, vilket är en stor resurs som tillsammans med det stora utbudet av färger gör det möjligt att erbjuda otaliga dekorativa kombinationer.

 

Är mikrocement billig? Priset på mikrocement varierar logiskt beroende på ytan och arbetet krävde, men i stort sett denna typ av kontinuerlig golv har ett överkomligt pris. För det första, eftersom det inte är nödvändigt att tillgripa de dyra rivningarna. Mikrocementen är helt ogenomsläpplig, därför att den på grund av sin exceptionella vidhäftning kan placeras i badrum, toaletter och kök. ovanpå befintliga beläggningar.

 

En av de stora nackdelarna med trottoarer och golv, vare sig inhemska eller industriella, är det underhåll de behöver. I fråga om detta golv utan fogar är dess bevarande oklanderlig. Mikrocementrengöringen är så bekväm att fler och fler väljer det som golv för kök och badrum.

 

Genom att inte visa sprickor och sprickor förblir utseendet intakt över tid, ett faktum som är nödvändigt med hänsyn till bilden som vi möter utomlands vill vi tillhandahålla vårt hem eller vår anläggning.